Friday, March 25, 2016

My current handbag.

Handbag dan perempuan memang tak dapat dipisahkan. Tipu la kalau ada handbag Chanel atau Louis Vuitton (OMG) yang tiba- tiba jatuh dari langit depan korang, korang just pandang kelip- kelip mata je kan. Anak buah Nunu yang baru 3 tahun tu pun da pandai minta handbag kat mommy dia. Lucky me, anak dua- dua boy, kalau tak mommy yang pengsan. Haha..


Okay, ni la my current handbag. Yesss, I know the color was too striking. Tapi, tapi, tapi sangat suka handbag ni sebab ni la handbag during weekday or mommy's diaper bag on weekend. Senang, pakej terus. Lol.. Seriously, handbag ni memang favourite Nunu sekarang ni sebab besar dan boleh muat macam- macam barang. Setakat nak masuk pampers, wet tissue, set Robocar Poli Dayyan, soft toy Danish dan botol susu Dayyan dan Danish tu takda hal lah. Kalau nak letak tin susu pun muat lagi ni, okay melampau. Lalala.. And guess what? Barang Nunu yang ade dalam handbag ni purse dan make up bag je. Owh, plus resit- resit, pamphlet dan stoking Danish yang sebelah tu. Haha.. Pity mommy, kan.. :) 

P/S:  Kate Spade tote bag ni hadiah birthday Nunu tahun lepas, untuk next birthday ni berangan nak Hermes Birkin bag boleh tak? Hehuuu.. 

7 comments:

JMR said...

sila pakai handbag ni sampai anak 3 ye :-p

idzwa kamaruddin said...

cantik! dan macam biase dah jadi mummy mummy ni barang kiter mmg kalah laaaaa....abis semua brg anak kat dalam tu! hehehe...

rasp said...

dah lama akak menyepi..
masuk2 tgk nunu dah 2 org anak...
wahhhhhh!!! congratssss (not too late for this wish kan :D)

yes. jadi mak2 ni beg slalu akan 'berkembang' mengikut keperluan anak
hehehehhehe..
macam2 khazanah leh jumpa dlm beg kita ni :D

Julia Johari said...

Suka patern beg ni...so beautiful...striking lawa dear...sesuai sgt2...senang nak bawa pampers tuala tu semua kan...

wahida said...

cantik beg ni...serius!

yang penting besar sebab boleh muat segala mak nenek barang2 anak kat dalam tu...

Noriza Rahman Momma Vogue said...

Mujur ada handbag juga kan NUNU, kami handbag memang tak dapat la, ada 2 'handbag' yang sedia ada ni hah

kalau ada handbag pun dah macam doraemon, semuanya boleh masuk dalam tu

Hehe

Raihanah Ahmad said...

lama juga saya tak shopping handbag, sebab asyik sgt shopping emas. huhuh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...