Wednesday, April 27, 2016

Happy 3rd Birthday, Dayyan Harith. :)

23 April 2013 | 23 April 2016. How time flies..

Pejam celik da masuk angka 3 da abang Ayyan. Mommy pun next month akan masuk angka 3 jugak, 3 series. Huhu. Takda plan surprise party ke apa untuk Ayyan, just plan nak bawak dia jalan- jalan dan makan tempat yg ada orang boleh nyanyikan lagu birthday untuk dia. Sebabnya mommy dan daddy suka tengok muka Ayyan yang malu- malu kucing tu masa orang nyanyikan untuk dia. Anak sapa la ni kan. Haha..

Muka happy 'abang & adik' ni dapat makan. Two main course tambah lagi dengan two kids meal. Mau tak happy muka memasingkan. Perut da kenyang next, masa untuk blow kek dan  birthday present time. Birthday kali ni, daddy decide belikan Ayyan Hot Wheel car launcher set. Tak berapa nak sure untuk Ayyan ke daddy dia yang main nanti. Hehe..

Anyonyonyo. Yang ni baru betul abang & adik. Yang atas tadi 'adik beradik' lain mak lain bapak. Hehe.. Happy Birthday, Dayyan Harith. Semoga terus menjadi 'Dayyan' (pelindung, penjaga) untuk adik & keluarga. Dan 'Harith' (kuat berusaha) untuk masa hadapan dan berjaya dunia akhirat. Amin.. 

Oh ye, dugaan masa on the way nak celebrate birthday boy. Tak tau la terlanggar ape kat tengah jalan tu sampai tayar bocor. Makanya, daddy yang hensem lagi tough terpaksa la berhenti tepi highway Kesas tu untuk tukar tayar. Mommy dan birthday boy nak tolong tapi kitorang tolong tengok je la dari dalam kereta. Kite bagi chance kat daddy nak show off ke'sado'an dia kan abang Ayyan? Hehe..

4 comments:

JMR said...

berpeluh ketiak ngkoooooooooooo

nadiah izzaty said...

comelnyaaa adik .... nway happy birthday , dayyan =)

Julia Johari said...

Happy birthday abg dayyan...dah 3 tahun dah cepat je masa berlalu...anak2 dah semakin besar kan nunu...haa tayar pecah mujur ada hero...kalau kekita je huhhhhh memang nak kena tonjolkan kesadoan jugak ke...hahaha kena call suami la tlg datang...hehe

Noriza Abdul Rahman said...

Happy birthday abg Dayyan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...