Tuesday, August 16, 2016

Bedazzle Diamond Serum untuk wanita moden bekerjaya.

Bedazzle diamond serum aka susuk berlian moden ni adalah serum berasaskan Nano Diamond Technology yang membolehkan ia menyerap secara semulajadi ke dalam kulit. Kalau dengar perkataan bedazzle dan diamond dah duk terbayang shining dan wow kan. Tapi lepas dengar susuk duk terbayang jarum cucuk- cucuk kat muka tu. Eh, ngeri la nak bayang. Macam orang putih penah cakap 'Beauty is pain'. Tu orang putih, kita yang tak berapa nak putih ni tak yah la nak setuju sangatkan. Kehkeh. So susuk berlian moden ni memang sesuai untuk wanita moden yang majoritinya bekerjaya tetapi masih mementingkan kecantikan kulit.

Since kulit Nunu ni jenis yang agak sensitif dan berjerawat, kalau Nunu nak cuba sesuatu produk terbaru kena duk fikir sehari semalam jugak. Kena tahu bahan- bahan dalam produk tu jugak ye. Risau kalau produk tak sesuai dengan kulit muka Nunu yang over sensitif ni. 

Diamond Serum by Bedazzle ini menekankan tindakan:
Repair + plump up + beautify + shield on.

Antara bahan- bahan sokongan Diamond Serum: 
💎 Kojic acid: Mencerahkan tona kulit
💎 Licorice root: Merawat/ memulihkan sel- sel kulit
💎 Lactic acid: Membantu penyerapan oksigen yang maksimum ke dalam kulit
💎 Salicylic acid: Mengurangkan dan menghalang jerawat
💎 Sodium Hyaluronate: Mengekalkan kelembapan kulit dan mengembalikan kekenyalan 

Alhamdulillah lepas 5 hari penggunaan da boleh nampak perubahan dekat kulit Nunu. Nak- nak masa tengah ABC (Allah bagi cuti) kan, jerawat memang berebut- rebut la nk 'show off'. Kenapa Nunu cakap serum ni sesuai untuk wanita bekerjaya? Sebab, cara penggunaannya yang cepat dan mudah dengan hanya perlu bersihkan muka dan apply serum. Dengan 2 kali penggunaan sehari iaitu waktu pagi dan malam. jerawat nampak mengecut dan kulit jadi kurang berminyak. Bangun pagi pun muka rasa ringan je, almaklum la jerawat da mengecutkan. Hehe.

Tak sabar rasanya Nunu nak teruskan pakai produk ni sebab nak dapatkan kulit yang shining dan wow tu. Eh, korang pun boleh shinig dan wow jugak tau. Boleh contact Nunu: 017-2109382 untuk kita sharing info tentang produk ni. Kan Sharing is caring. Jom la kita cantik sama- sama.


6 comments:

Julia Johari said...

Botol serum ni pun cantik la...suka tgk

idzwa kamaruddin said...

wowweee..lepas ni glowing glowing adik akak nie tau ;) flawless gitu~

Yana MIB said...

pasni jln dgn anak² org ingt jln dgn adik²...giteww~ ^_^

Hanny Abdullah said...

Best pakai Bedazzle ni..tegang je muka, tak yah dah cucuk2 cam org putih tu kan kan..hehehe

Suria Lekatlekit said...

selamat bercantik cantik dengan bedazzle diamond serum.. lepas ni bersinar sinar muka bagai bulan purnama katanya. Ni dah masuk minggu kedua guna memang puas hati.lingkaran hitam bawah mata pun semakin cerah.. terasa muda remaja gitu hehehe

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...