Thursday, April 8, 2010

kursus kawen..



rasanye kurang dari sebulan da nak abes blajar.. perasaan sekarang ni memang bercampur baur.. seronok ada, penat ade, esau pun ade.. seronok sebab xlama lagi akan tinggalkan title student yang da lama sangat pakai.. penat sebab sekarang ni bertungkus lumus nak siapkan keje2 yang bertangguh.. wat laz2 minit baru la studentkan..? esau sebab fikir keje kat mana nanti.. ade ke masa nak jalan2 n main2 klu da keje nnti..?

so weekend lepas, i join kursus pra- perkahwinan ni.. sambil2 dapat knowledge bru, dapat jugak gelak2 dengar isu2 yang agak 18SX 2..huhu.. honestly, masa 1st day session, tibe2 rasa besar betul tanggungjawab klu da kawen nanti.. mungkin ramai lagi xsedar tentang ni.. after conversation dengan my further hubby n my parentz.. alhamdulillah.. im feelin better.. banyak lagi benda yang kene blajar n im ready 4 it.. :)

sesape yang da kawen mesti lebih tau macam mana kehidupan selepas berkawenkan?? oleh kerana sijil kursus kawen ni xdapat lgi.. so anda tidak dibenarkan bertanya soalan seperti: 'bile tarikhnye..??' yang 2 kena tanya cik abang.. huhu..


4 comments:

POSH76 said...

bagus kursus kawen ni...nak2 bab 18SX hihihi

Miss Romeo said...

Wahh bestnyer dia dh pegi...hehe
ju x sedia lagi, cano? haha

NuNu EeRa said...

posh: aik sis.. bunyi mcm nk amek lgi je..huhu..

jue: klu da g kursus nnti bru sediakn diri la dear..

Miss Romeo said...

hehe insya-Allah ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...