Thursday, February 2, 2012

Review: Azura 2012

Azura..
Kaulah sinar hidupku..

Lepas baca beberapa review blogger- blogger yang da pegi pra tonton untuk cerita ni, minat untuk tengok cerita ni automatik jadi kurang sikit.. Tapi sebab Mr. Tunang da request awal-awal nak tengok Neelofa cerita ni, terpaksa la layankan jer.. ;) Kebetulan semalam ade tiket kat Cathay e@Curve pukul 9.45 pm.. Kire dapat tiket ala-ala pra tonton la jugak kan..

Overall citer ni okey la.. Tapi time scene romantik dan kelakar tu memang terbaik.. Walaupun cerita yang cube disampaikan tak berapa nak sampai, tapi cite ni ade kekuatan yang tersendiri.. Kalau boleh i nak minta Aziz M. Osman buat balik cerita ni dan kena tambah beberapa scene untuk cerita ni lebih touching dan sampai kat hati penonton..

Ermmm.. Romantiknye gambar ni kan.. Terus berangan nak ade gambar macam ni jugak.. :)


Jom layan lirik lagu Azura yang best ni.. Cube tukar Azura tu jadi Shahira pulak.. Mesti lagi bestkan.. Weee.. ;)


Azura.. Ada sinar di matamu.. 
Lembut hatimu mesranya.. Sayang

Azura.. Senyummu ku terbayang.. 
Tanpa mu ku sepi.. Rindu

Azura.. Kaulah sinar hidupku.. 
Yang mengalirkan cinta.. Di dalam jiwaku
Azura.. Kaulah sinar hidupku.. Moga takdir menyatukan.. 
Cinta kau dan aku.. Azura..

7 comments:

YaNa Yassin said...

Pantas nya pergi tgk,..:)) mmg x berapa nak feel kan??

NUNU EERA said...

yana: u lagi best dpt tgk dgn Loofa.. ;)

JMR said...

pehh..bila masa lak i request???? xbest citer ni..tp kalo neelofa ajk tgk, kompom g tgk lg..

cik helena said...

takbest ke?tunang I pun request nak tgk..uuhuhu

cikpia said...

naseb bek aku tadak tunang, so tadak sapa nak request atau ajak aku tengok citer tu.... he he.....

POSH76 said...

suka azura dulu...tapi suka neelofa santek sgt!!!

Cik Kamoo said...

tak suka mamat nie berlakon....hu hu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...