Wednesday, October 7, 2015

Buaian untuk baby Danish..

Since baby Danish pengasuh yang jaga, mommy dia takda pilihan untuk say no to buaian sebab kat rumah pengasuh Danish memang sepenuhnya pakai buai. Abang Ayyan dulu memang tak nak bagi dia biasa dengan buai. Gigih jugak la mommy dia dukung dan buai- buai sampai dia tido. So, me and hubby tengah decide nak beli buai ke tak untuk Danish kat rumah. First thing first nak kena survey dulu buai atau option lain yang sesuai untuk Danish. Google punya google, check IG baby shop yang ada dan mommy dia pun TERjumpa la Nuna Leaf baby seat yang canggih ni.. :)

Nuna Leaf baby seat..

Geram wei tengok benda alah ni. Lagi geram tengok baby yang duk atas tu kejap je boleh tertido. Sambil bayangkan baby Danish akan tido senang macam tu, pastu mommy leh relaks tengok tv or baca novel. Heaven giler. Muahaha.. Abes tu sape yang nak basuh baju, masak dan kemas rumah semua? T_T

Dadddyyy, (sambil kenyit- kenyit mata) Danish cakap dia nak baby seat ni. Lepas tu dia janji akan good dan tido lena tak kacau mimpi daddy lagi da. Haha..

3 comments:

idzwa kamaruddin said...

hahahahah mahal la mummy pakai pun tak lama nanti lebih lama simpan dari guna la lalingggggg ;)

sherlina halim said...
This comment has been removed by a blog administrator.
JMR said...

nanti berebut ngan mommy ni..lepas lagi kan mmy nak naik gak???

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...